Vind jij Engels ook zo lastig? Ik kan je helpen! Tijdens de meivakantie ga ik met jou in een klein groepje van 3 tot 6 kinderen aan de slag om je achterstand in de Engelse taal, bijvoorbeeld opgelopen door dyslexie, te verminderen.

Sinds 3,5 jaar ben werk ik op een middelbare school in Den Haag en merk ik ieder jaar opnieuw dat er grote verschillen zijn tussen leerlingen in het niveau Engels. Zo zijn er leerlingen die Engels hebben gekregen sinds groep 3, maar ook leerlingen die amper tot geen Engelse taal hebben gekregen op de basisschool. De Engelse taal is bij basisscholen geen verplicht vak en wanneer een docent door omstandigheden moet kiezen tussen Engels of bijvoorbeeld rekenen zal de docent eerder kiezen voor rekenen. De basisscholen worden namelijk afgerekend op het niveau rekenen en Nederlandse taal, en dus niet op het niveau Engelse taal.

Op de middelbare school is dit heel anders. Op het VMBO bijvoorbeeld zijn alleen Nederlands en Engels kernvakken. Dit betekent dat jouw cijfers van Nederlands en Engels erg belangrijk zijn voor de overgang naar een volgend schooljaar en bepalend zijn in je niveau op de middelbare school. De kans is natuurlijk best groot dat wanneer jij helemaal geen Engels hebt gekregen op de basisschool je een flinke achterstand hebt opgelopen tegenover klasgenoten die al jaren Engels krijgen. Deze achterstand moet ergens ingehaald worden. De gemiddelde docent Engels op de middelbare school heeft hier alleen helemaal geen tijd voor. Met lessen van ongeveer 50 minuten en een klas vol met verschillende niveaus is het erg lastig voor de docent om iedereen te kunnen helpen op ieders specifieke niveau.

SGA Onderwijs biedt dit jaar voor het eerst de kans om tijdens een Spring School jouw Engels sterk te verbeteren. Een standaard bijles kost bij SGA Onderwijs €50,- per uur. Je kan nu, afhankelijk van het aantal deelnemers, al voor €350,- deelnemen aan de spring school(20 x 60 minuten). De spring school loopt van 22 april tot en met 3 mei. Inschrijven kan tot en met 1 april 2019.

Kosten:

3 deelnemers: €650,- p.p.

4 deelnemers: €550,- p.p.

5 deelnemers: €450,- p.p.

6 deelnemers: €350,- p.p.

 

Bijles is vrijgesteld van BTW, u betaalt dus niet meer dan hier genoemd wordt.

Voor meer informatie of om je in te schrijven, email naar: info@sgao.nl

De spring school heeft een minimum van drie inschrijvingen nodig om door te kunnen gaan.